Motorrijders

Van origine is Gerbing begonnen met elektrisch vewarmde handschoenen voor de motorrijder. Daarna kwam al snel de verwarmde binnenjas als een van de betere producten in het assortiment. Maar natuurlijk is niet alleen onze verwarmde kleding voor motorrijders. Denk ook aan het volgende publiek die een 12 volt accu aan boord hebben.

– Quadrijders
– Cabriorijders
– Vissers (op een boot)
– Ultra-light vliegers

Voor deze bezoekers raden wij u aan om in de rode sectie te blijven, omdat deze verwarmde handschoenen, verwarmde jas en andere artikelen ontwikkeld zijn om op een accu van een voertuig te kunnen worden aangesloten door middel van een accu-aansluitplug. Het ís mogelijk om voor elk artikel afzonderlijk een batterij aan te schaffen voor kort gebruik van onze verwarmde kleding. Maar met een aansluiting op een voertuigaccu heeft u permanente voeding, zodat de verwarmde handschoenen en/of de verwarmde jas of verwarmde sokken u urenlang van warmte kan blijven voorzien.

Kortom: de 12 volt verwarmde kleding van Gerbing biedt u alle bescherming, wat moeder natuur ook voor u in petto heeft. Al onze verwarmde kleding zijn in de meest extreme omstandigheden getest. Zo zal onze verwarmde jas, waarbij u de verwarmde handschoenen kan aansluiten door middel van een dubbele regelaar, u met gemak warm blijven houden bij 130 km/uur tot wel -20C graden. Dat is onze garantie! U warm houden onder de meest extreme omstandigheden.

Gerbing is de enige die door het unieke gepatenteerde verwarmingssysteem een levenslange garantie kan aanbieden op het verwarmingssysteem. U zult erachter komen dat al uw buitensportactiviteiten veel meer plezier op gaan leveren met elektrisch verwarmde kleding. Immers: ook al rijdt u op de motor door de mooiste gebieden, als u het koud heeft denkt u maar aan een ding: warmte! En die geven onze verwarmde handschoenen en bij uitstek de verwarmde jas.