Veelgestelde vragen & garantie

Q: Wat gebeurt er als mijn verwarmde kleding nat wordt?
A: Niets. Al onze bedrading is met kunststof gecoat dus u komt niet onder stroom te staan als de verwarmde kleding nat wordt.

Q: Kan ik een temperatuurregelaar gebruiken voor twee personen?
A: Nee, ieder persoon heeft zijn of haar eigen aansluiting en temperatuurregelaar. De aansluitkabel raakt anders overbelast.

Q: Kan ik een dubbele temperatuurregelaar gebruiken voor twee personen?
A: Nee. dezelfde aansluitkanbel wordt gebruikt dus dan raakt die overbelast.

Q: Welke aansluiting is de power in plug voor de verwarmde jas?
A: De witte plug is de power in voor de verwarmbare jas. De zwarte is de aansluiting voor de verwarmde handschoenen. De gele aansluiting is om de verwarmbare broek aan te sluiten.

Q: Hoeveel is het verbruik van de accu?
A: Dat hangt er van af welk verwarmbare kleding u gebruikt. Een overzicht vindt u op deze website.

Q: Kan mijn accu het stroomverbruik aan?
A: Controleer de wattage van ieder product dat u wilt dragen en tel het bij elkaar op. Controleer dan hoeveel wattage er beschikbaar is op uw elektrisch systeem.

Q: Is mijn verwarmde kleding waterdicht?
A: Gerbing’s verwarmbare handschoenen zullen u droog houden. De verwarmde handschoenen van Gerbing’s (behalve de binnenhandschoen) zijn allemaal voorzien van een ademend en waterdicht membraan zodat u handen droog blijven. Het leer is echter niet waterdicht en moet dus behandeld worden.

Q: Kan ik mijn verwarmde motorjas gebruiken als bovenjas?
A: Niet als u gaat rijden. Het materiaal en de stiksels zijn niet bestand tegen extreme wind. De verwarmbare binnenjas is bedoeld als onderkleding. De elektrische verwarmde binnenjas is wel te gebruiken om gewoon rond te lopen.

Q:Kan ik mijn Gerbing’s verwarmende jas, broek of sokken wassen?
A: Ja, met de hand in Woolite® en dan ophangen om te drogen

Q: Hoe strak kan ik de verwarmde kleding opvouwen of oprollen?
A: Net zo strak als nodig is om het in te pakken. De elektrische verwarmende kleding mag je niet wringen.

Garantie

Onze garantiebepalingen gelden alleen voor de daadwerkelijke eerste koper van het artikel en alleen voor producten die direct bij Gerbing’s of bij een erkende Gerbing’s dealer is aangeschaft. Stuur evt. defecte artikelen met kopie van aankoopbewijs naar onderstaand adres.

LEVENSLANGE garantie op de verwarmingselementen!

Sommige mensen die onze producten net ontdekt hebben zullen zich misschien afvragen hoe duurzaam de verwarmingselementen zijn. Het maakt niet uit hoe vaak of hoe lang u het gebruikt, wij zijn er van overtuigd dat de verwarming het zal blijven doen. Hoe overtuigd? Het antwoord is levenslang.

Meer dan 40 jaar ervaring met verwarmde kleding geeft ons een goed inzicht wat de klanten willen en hoe we in die behoefte kunnen voorzien. Voor Gerbing’s betekend levenslang ook daadwerkelijk levenslang.


Standaard een jaar garantie

De niet-electrische componenten in onze producten hebben een garantie van een jaar na aankoop. Als er iets mis is met het sticksel of materiaal veroorzaakt door productiefouten in het eerste jaar na aankoop zullen wij het defect kostenloos repareren. U betaald alleen voor de verzendkosten

30-dagen retour service indien u iets direct bij ons besteld

Sommige klanten vinden het lastig om iets te bestellen via de telefoon of het internet. Dit in verband met wel of niet de goede kleur of maat. Wanneer u (+31) 0555 788 788 belt en u besteld wat bij ons kunt u het binnen 30 dagen retour sturen zonder opgaaf van reden. U krijgt het hele aankoopbedrag terug. 3 Jaar garantie op de temperatuurregelaars en accessoires. De temperatuurregelaars en electrische componenten van accessoires hebben een garantie van drie jaar na aankoop. De garantie vervalt indien men zelf veranderingen aanbrengt.

90 dagen garantie op oplaadbare batterijen en laders

De batterijen en laders van Gerbing’s hebben een standaard garantieperiode van 90 dagen na aankoop. Indien veranderingen aangebracht zijn door derden vervalt de garantie. Waar u aan moet denken om de levensduur van een accu zo lang mogelijk te maken is het volgende; Het is belangrijk om de accu geregeld op te laden en om altijd minimaal 25% van de capaciteit in de batterij te houden als u de batterij niet gebruikt. Batterijen kunnen alleen gebruikt worden voor Gerbing’s producten die minder wattage gebruiken dan dat de batterij aankan. Gerbing’s zal elke batterij of lader die binnen de garantieperiode defect raakt repareren of vervangen. Onder de garantiebepalingen vallen niet defecten die ontstaan door ongevallen, verkeerd gebruik en nalatigheid.

Hoe garanties terug te sturen

– Bepaal of het defect onder de garantiebepalingen valt.
– Reken op een periode van twee tot vier weken voor reparatie.
– Voorzie de garantie van een brief met daarin een omschrijving van het defect en adres afzender.
– Voeg kopie aankoopbewijs bij (zonder bon; geen garantie)

Heeft u nog vragen neem gerust contact met ons op. De specialisten van Gerbing staan u graag te woord.