Outdoor

Elektrisch verwarmde kleding en outdoor gaan heel goed samen. De door ons geleverde elektrisch verwarmde kleding is bijna overal in te zetten. Gaat u graag naar buitensport wedstrijden maar heeft u het daarbij in de wintermaanden altijd koud dan zijn de 7 volt elektrisch verwarmde jassen of rugverwarmers zeker een uitkomst.

Paardrijden of een koets mennen gaat uitstekend met de H-7 elektrisch verwarmde handschoenen in een daar op aangepaste bruine kleur. Voor de skiërs onder ons hebben we de S-7 elektrisch verwarmde skihandschoenen in het assortiment. Een zeer mooie textielhandschoen welke is voorzien van extra verstevigingen en extra grip waardoor de skistokken probleemloos vast gehouden kunnen worden. Deze handschoen is ook uitermate geschikt voor mensen die in de winter gebruik maken van de fiets, brommer of scootmobiel.

De O-7 Outdoor elektrisch verwarmde handschoen is een zwarte lederen Nubuck vrijetijd handschoen.
Elektrisch verwarmde wanten maken het gehele plaatje compleet. Deze worden veelvuldig gebruikt door Golfers om tijdens het golfen de handen warm te houden. Zeer eenvoudig aan en uit te trekken.

Kortom, op outdoor gebied zijn de producten prima in te zetten voor:

– Golf
– Paardrijden
– Skiën
– Scootmobiel
– Fietsen
– Jacht
– Hengelsport
– Toeschouwer