Verwarmde Handschoenen

Last van koude handen? Vanaf nu behoort dat tot de verleden tijd, www.warmtekleding.nl biedt u een breed en volledig assortiment aan Gerbing producten sinds 2006. Eenvoudig aan te sluiten op de 12V aansluiting van uw auto of met één van onze 12V draagbare batterijen. Omdat Gerbing gebruik maakt van het hoogwaardig door hun gepatenteerde Microwire ® verwarmingssysteem geven ze levenslang garantie op dit verwarmingselement.
Al onze 12V verwarmde handschoenen worden geleverd met een accu-aansluitkabel en een in-line junior controller, waarmee de warmte van de handschoenen perfect en eenvoudig kan worden geregeld.

Verwarmde handschoenen 7 volt

Of je nu gaat skiën, paardrijden, hond uitlaten of fietsen. Dit is nooit leuk als je het koud hebt. Om dit te voorkomen hebben wij onze 7V verwarmde handschoenen ontwikkeld. Ook voor mensen met een minder goede doorbloeding zijn onze verwarmde handschoenen een uitkomst. Al onze 7V verwarmde handschoenen en andere kledingstukken worden standaard geleverd met 2 oplaadbare batterijen. In tegenstelling tot onze 12 volt handschoenen kunnen de 7V handschoenen door middel van batterijen alleen autonoom gedragen kunnen worden.

Uiteraard zijn deze 7V handschoenen uitgerust met ons Microwire ® verwarmingssysteem.

S-7 verwarmde handschoen: multifunctionele handschoen met extra verstevigingen aan de binnenkant. Uitermate geschikt voor bijvoorbeeld skiën of fietsen.

O-7 en H-7 handschoen: zijn uitermate geschikt voor diverse outdoor activiteiten zoals paardrijden en jagen.

M7 verwarmde wanten: deze textiel wanten zijn verkrijgbaar in drie maten. Deze 7V handschoen worden geleverd met een 7V batterij kitje.

Verwarmde handschoenen 12 volt

T-12 verwarmde handschoen: Een lederen waterdichte en extra beschermende motorhandschoen met mogelijkheid tot plaatsen van kleine batterijen.

G-12 verwarmde handschoen: Een basic lederen, waterdichte motorhandschoen met een korte schacht.

XR-12 verwarmde handschoen: Een lederen waterdichte handschoen met extra knokkelbescherming.

L-12 verwarmde handschoen: Een dunne lycra handschoen. Toepasbaar op een 12V aansluiting of te gebruiken in combinatie met een van onze draagbare batterijen.

TEX-12 verwarmde handschoen: Een textiel handschoen met extra gripprotectie. Toepasbaar op een 12V aansluiting of te gebruiken met een van onze draagbare batterijen.
Alle 12 volt verwarmde handschoenen zijn te combineren met al onze andere 12 volt producten. Waaronder een verwarmde jas, broek of sokken.

 • Gerbing XR-12 Verwarmde Motorhandschoenen

  Gerbing XR-12
  199.00 Opties selecteren
 • Gerbing S-7 verwarmde Ski/Fiets handschoenen

  Gerbing S-7
  199.00 Opties selecteren
 • Gerbing M-7 (PUSH BUTTON) VERWARMDE WANTEN

  M-7 (PUSH BUTTON) VERWARMDE WANTEN
  149.00 Opties selecteren
 • Gerbing C-7 Verwarmde Mountainbike Handschoenen

  Gerbing C-7 Fietshandschoen
  169.00 Opties selecteren