Verwarmde Handschoenen

Last van koude handen? Vanaf nu behoort dat tot de verleden tijd, www.warmtekleding.nl biedt u een breed en volledig assortiment aan Gerbing producten sinds 2006. Eenvoudig aan te sluiten op de 12V aansluiting van uw auto of met één van onze 12V draagbare batterijen. Omdat Gerbing gebruik maakt van het hoogwaardig door hun gepatenteerde Microwire ® verwarmingssysteem geven ze levenslang garantie op dit verwarmingselement.
Al onze 12V verwarmde handschoenen worden geleverd met een accu-aansluitkabel en een in-line junior controller, waarmee de warmte van de handschoenen perfect en eenvoudig kan worden geregeld.

Verwarmde handschoenen 7 volt

Of je nu gaat skiën, paardrijden, hond uitlaten of fietsen. Dit is nooit leuk als je het koud hebt. Om dit te voorkomen hebben wij onze 7V verwarmende handschoenen ontwikkeld. Ook voor mensen met een minder goede doorbloeding zijn onze verwarmde handschoenen een uitkomst. De allernieuwste 7 Volt Push Button handschoenen van Gerbing kunnen tegenwoordig met een knop op de handschoen ingesteld worden. In tegenstelling tot onze 12 volt handschoenen kunnen de 7V handschoenen door middel van batterijen alleen autonoom gedragen kunnen worden.

Uiteraard zijn deze 7V handschoenen uitgerust met ons Microwire ® verwarmingssysteem.

S-7 verwarmde Push Button handschoen: multifunctionele handschoen met extra verstevigingen aan de binnenkant. Uitermate geschikt voor bijvoorbeeld skiën of fietsen.

O-7 en H-7 Push Button handschoen: zijn uitermate geschikt voor diverse outdoor activiteiten zoals paardrijden en jagen.

M7 Push Button verwarmde wanten: deze textiel wanten zijn verkrijgbaar in drie maten. Deze 7V handschoen worden geleverd met een 7V batterij kitje.

Verwarmde handschoenen 12 volt

T-12 verwarmde handschoen: Een lederen waterdichte en extra beschermende motorhandschoen met mogelijkheid tot plaatsen van kleine batterijen.

G-12 verwarmde handschoen: Een basic lederen, waterdichte motorhandschoen met een korte schacht.

XR-12 verwarmde handschoen: Een lederen waterdichte handschoen met extra knokkelbescherming.

TEX-12 verwarmde handschoen: Een textiel handschoen met extra gripprotectie. Toepasbaar op een 12V aansluiting of te gebruiken met een van onze draagbare batterijen.
Alle 12 volt verwarmde handschoenen zijn te combineren met al onze andere 12 volt producten. Waaronder een verwarmde jas, broek of sokken.