Verwarmde handschoenen 12 volt

T-12 verwarmde handschoen: Een lederen waterdichte en extra beschermende motorhandschoen met mogelijkheid tot plaatsen van kleine batterijen.
G-12 verwarmde handschoen: Een basic lederen, waterdichte motorhandschoen met een korte schacht.
XR-12 verwarmde handschoen: Een lederen waterdichte handschoen met extra knokkelbescherming.
L-12 verwarmde handschoen: Een dunne lycra handschoen. Toepasbaar op een 12V aansluiting of te gebruiken in combinatie met een van onze draagbare batterijen.
TEX-12 verwarmde handschoen: Een textiel handschoen met extra gripprotectie. Toepasbaar op een 12V aansluiting of te gebruiken met een van onze draagbare batterijen.

Alle 12 volt verwarmde handschoenen zijn te combineren met al onze andere 12 volt producten. Waaronder een verwarmde jas, broek of sokken.

Elektrisch verwarmde handschoenen zijn voor meerdere doeleinden te gebruiken. Motor Rijden, Hengelsport, Scootmobiel, Brommer en Scooter.

Gerbing elektrisch verwarmde handschoenen zijn ook portable te gebruiken door middel van een Gerbing B12V 5200 kit of  een accu met meer capaciteit zoals de Gerbing B12V 8000 kit. Deze accu sets worden geleverd met een Gratis heuptasje waarin de accu opgeborgen kan worden. Deze heuptas is eenvoudig aan een broekriem vast te maken.