Macna Heated
Gerbing Producten
Lenz Producten
Alpenheat producten

Gerbing batterijen 12 volt

Het gehele 12V warmtepakket is met behulp van een accukabel aan te sluiten op de accu van een voertuig. Deze accukabel wordt standaard meegeleverd. Bij de 12V verwarmde handschoenen leveren we zelfs een junior controller standaard mee. Voor activiteiten buiten het bereik van een 12V accu hebben wij als Gerbing drie batterij types in ons assortiment.

– B12V-1400 batterij : Een compacte batterij, bestemd voor de T-12 en de XR-12 motorhandschoen. In deze motorhandschoenen zijn speciale batterij pockets gecreëerd. Deze batterij wordt geleverd als kit, bestaande uit twee batterijen en een dubbel lader.

– B12V-7000 batterij : Een iets zwaardere batterij die met behulp van de Y-kabel kan worden aangesloten op onze 12V verwarmde sokken en handschoenen. Deze batterij wordt standaard meegeleverd bij onze verwarmde sportbroeken.

– B12V-9000 batterij : Dit onze zwaarste batterij, toepasbaar op de 12V verwarmde handschoenen, sokken, sportbroek en jas.

Al deze bovenstaande batterij typen hebben een ingebouwde temperatuur regelaar. De B12V-7000 en de B12V-9000 worden geleverd met een afstand bediening en een handig batterij heuptasje

Gerbing batterijen met temperatuurregelaar 7 volt

Al jarenlang is Gerbing een autoriteit op het gebied verwarmde motorkleding. Daar is het echter niet bij gebleven. Sinds enkele jaren kunnen met behulp van onze mobiel 7V batterijen ook wandelaars, fietsers, skiërs etc. Ook mensen met een doorbloeding probleem maken ook gebruik van ons (mobiel) warmte pakket.

Deze 7V batterijen zijn uiteraard voorzien van een ingebouwde temperatuurregelaar. Naar gelang de temperatuur instelling varieert stroomduur tussen de 2.5 en 8 uur. Al onze & Volt verwarmde kleding wordt geleverd inclusief een B7V-2500 kit. Deze kit bestaat uit twee 7V batterijen en dubbel lader.
Ons verwarmde zitkussen, niergordel en handwarmer wordt geleverd met één 7V batterij en een enkele lader.

Sinds kort is het ook mogelijk om onze 7V verwarmde handschoenen en sokken, zonder accu en met ondersteuning van een 12V accukabel en 7V junior controller, rechtreeks aan te sluiten op een accu van een voertuig.