Verwarmde sokken 7 volt

Naast de 12V verwarmde sokken heeft Gerbing ook een 7V variant in het assortiment opgenomen. Deze sokken worden separaat van elkaar verwarmd door twee compacte ( B7V-2500) batterijen met ingebouwde temperatuur regelaar. Uiteraard wordt er een dubbel lader standaard meegeleverd. Deze regelaar is te bedienen met één drukknop.
De temperatuur varieert de lengteduur van de batterij tussen de twee en acht uur. Dit naargelang de instelling van de temperatuur. In de sokken is het micro wire draad verwerkt, dit verwarmt de gehele voetzool en creëert optimaal draagcomfort. De batterijen kunnen honderden keren worden opgeladen en worden bevestig door middel van een speciaal ontworpen kuitbandje.

Verwarmde sokken 12 volt

Koude voeten? Dit behoort vanaf nu tot het verleden. Gerbing biedt u namelijk de oplossing in de vorm van sokken met daarin verwerkte warmte elementen. Deze elementen worden verwarmt door middel van een 12V draagbare batterij. Ook het opladen aan een accu middels de aansluitplug behoort tot de mogelijkheden. Uiteraard kunnen deze sokken worden aangesloten op al onze 12V producten. Het is hierbij wel raadzaam om gebruik te maken van onze “dual temp controller”.

 • ,

  Gerbing 12V Elektrisch verwarmde Sokken

  Gerbing verwarmde sokken
  99.00 Opties selecteren
 • ,

  Alpenheat Verwarmde sokken ( Zonder Accu’s en Lader )

  36.95 39.95 Opties selecteren
 • ,

  Alpenheat verwarmde sokken

  124.95 129.00 Opties selecteren
 • ,

  Alpenheat Draadloos verwarmde zolen

  179.95 Opties selecteren