7 Volt elektrisch verwarmde sokken
12 Volt elektrisch verwarmde sokken
Elektrisch verwarmde zolen

Verwarmde sokken 7 volt

Naast de 12V verwarmde sokken van Gerbing hebben we ook een 7V variant van Alpenheat in het assortiment opgenomen. Deze sokken worden separaat van elkaar verwarmd door twee compacte 7 Volt batterijen met ingebouwde temperatuur regelaar. Uiteraard wordt er een dubbele lader standaard meegeleverd. Deze regelaar is te bedienen met één drukknop.
De temperatuur varieert de lengteduur van de batterij tussen de twee en acht uur. Dit naargelang de instelling van de temperatuur. In de sokken is het micro wire draad verwerkt, dit verwarmt onder de tenen en creëert optimaal draagcomfort. De batterijen kunnen honderden keren worden opgeladen en worden bevestigd in een aan de sok vast zittend zakje.

Verwarmde sokken 12 volt

Koude voeten? Dit behoort vanaf nu tot het verleden. Gerbing biedt u namelijk de oplossing in de vorm van sokken met daarin verwerkte warmte elementen. Deze elementen worden verwarmt door middel van een 12V draagbare batterij. Ook het opladen aan een accu middels de aansluitplug behoort tot de mogelijkheden. Uiteraard kunnen deze sokken worden aangesloten op al onze 12V producten. Het is hierbij wel raadzaam om gebruik te maken van onze “dual temp controller”.