Gerbing 12V Batterijen

Het gehele 12V warmtepakket is met behulp van een accukabel aan te sluiten op de accu van een voertuig. Deze accukabel wordt standaard meegeleverd. Bij de 12V verwarmde handschoenen leveren we zelfs een junior controller standaard mee. Voor activiteiten buiten het bereik van een 12V accu hebben wij als Gerbing drie batterij types in ons assortiment.

– B12V-1400 batterij : Een compacte batterij, bestemd voor de T-12 en de XR-12 motorhandschoen. In deze motorhandschoenen zijn speciale batterij pockets gecreëerd. Deze batterij wordt geleverd als kit, bestaande uit twee batterijen en een dubbel lader.
– B12V-5200 batterij : Een iets zwaardere batterij die met behulp van de Y-kabel kan worden aangesloten op onze 12V verwarmde sokken en handschoenen. Deze batterij wordt standaard meegeleverd bij onze verwarmde sportbroeken.
– B12V-8000 batterij : Dit onze zwaarste batterij, toepasbaar op de 12V verwarmde handschoenen, sokken, sportbroek en jas.

Al deze bovenstaande batterij typen hebben een ingebouwde temperatuur regelaar. De B12V-5200 en de B12V-8000 worden geleverd met een afstand bediening en een handig batterij heuptasje